Standing Construct Racing wordt het officiele fabrieksteam van GASGAS in 2020

Dit moment zal al in 2020 zijn. Het volledige Standing Construct team zal de overstap maken naar GASGAS waardoor ook Ivo Monticelli op de GASGAS uit zal komen in het wereldkampioenschap MXGP. Naast het fabrieksteam in de motorcross zal Laia Sanz voor GASGAS gaan rijden in de Dakar Rally en zal Taddy Blazusiak voor het merk uitkomen in de endurowedstrijden!

Commentaar Glenn Coldenhoff: ”Mijn teammanager belde mij en vertelde mij over de mogelijkheid om met GASGAS te gaan rijden. Ik was gelijk vereerd. Om de status als fabrieksteam te krijgen is een beloning voor al het harde werken en de professionaliteit die we hebben laten zien. Het is een grote stap voor het team om een fabriek achter je te hebben met al hun ondersteuning en ervaring. Ik kijk er naar uit om met deze geweldige groep mensen van Standing Construct te blijven werken en ik ben vereerd en gemotiveerd om dit nieuwe merk te mogen vertegenwoordigen in het wereldkampioenschap MXGP.”

Commentaar Tim Mathys, eigenaar Standing Construct GASGAS Factory Racing Team: ”Dit is een belangrijke nieuwe stap in het verhaal van Standing Construct. 2019 was ons beste seizoen tot nu toe. We zagen de beste resultaten uit hun carriere voor Glenn en Ivo en ons team kon ze van het juiste voorzien zodat ze deze resultaten konden behalen. We hebben er het volste vertrouwen in om aan het nieuwe hoofstuk met GASGAS te beginnen. Het is een eer om het eerste MXGP team te zijn dat deze bekende badge opgespeld krijgt. Ik wil het GASGAS race management en Pierer Mobility AG bedanken voor hun ondersteuning. We zullen onze kleur veranderen maar niet de ambitie om vooraan te rijden in de MXGP.”

Recent Posts

Start typing and press Enter to search