Pauls Jonass en Brian Bogers voor Standing Construct GASGAS Factory Racing in 2021

GASGAS Motorcycles heeft Pauls Jonass en Brian Bogers gecontracteerd voor seizoen 2021. Door deze overeenkomsten is de line up van Standing Construct GASGAS Factory Racing volledig nieuw voor 2021. Met zijn fanatiek rijstijl is Pauls de perfecte de rijder om op de GASGAS MC 450F plaats te nemen. De voormalig wereldkampioen in de MX2 klasse hoopt zich in 2021 opnieuw bij de beste rijders ter wereld te kunnen voegen. Brian Bogers heeft in 2020 vele goede resultaten bij elkaar weten te rijden en is er klaar voor om de volgende stap in zijn carriere te maken.

Jonass heeft zich al bewezen in de MXGP en begon met het rijden van Grand Prix’s in 2014. Hij boekte flink progressie en wist drie jaar later wereldkampioen MX2 te worden. Nadat hij in 2018 tweede werd in de MX2 klasse, maakte hij de overstap naar de MXGP klasse. In zijn debuutseizoen in de MXGP klasse vond hij al snel succes en wist drie podiumplaatsen te behalen en werd zesde in de eindstand van het wereldkampioenschap.

In 2020 had de doorbraak moeten komen maar door een valpartij eindigde zijn seizoen al snel. Na maanden van revalidatie en zijn sterke wil om te presteren, is hij nu weer volledig fit en klaar om de strijd om de podiumplaatsen aan te gaan.

Brian Bogers zal naast Jonass rijden binnen Standing Construct GASGAS Factory Racing. Bogers staat momenteel twaalfde in de tussenstand van het wereldkampioenschap en is een constante kanshebber voor de top vijf. Het doel is om in de top tien van het wereldkampioenschap te eindigen en zal net als zijn nieuwe teammaat snel beginnen met het testen en voorbereiden op het MXGP seizoen 2021.

Commentaar Pauls Jonass: ‘’Ik ben heel enthousiast over mijn toekomst met GASGAS. Ik moet het Standing Construct team bedanken voor het geloof in mij in de periode dat ik geblesseerd was. Ik ben weer bijna 100 procent fit zodat ik kan beginnen met het testen met het team. Het is een goede tijd voor mij want met mijn revalidatie gaat het heel goed. Ik kijk uit naar een geweldige toekomst met GASGAS en ik kijk er naar uit om in 2021 goede resultaten neer te zetten.’’

 

Commentaar Brian Bogers: ‘’Het geeft me een geweldig gevoel dat ik deel uitmaak van Standing Construct GASGAS Factory Racing voor 2021. Ik kijk erg uit naar seizoen 2021 omdat ik weet dat het team heel professioneel is en de motor heel goed is. Ze hebben in de afgelopen jaren indrukwekkende resultaten neergezet en dat geeft me veel vertrouwen. Het is een hele mooie kans! Ik heb een goed seizoen gehad in 2020 en ik ben er klaar voor om de volgende stap met GASGAS te zetten.’’

 

Commentaar Tim Mathys – Teameigenaar Standing Construct GASGAS Factory Racing: ‘’We zijn enthousiast dat we voor 2021 twee capabele rijders hebben, wat voor een nieuwe line up zorgt. Als een EX wereldkampioen in de MX2 klasse, heeft Pauls Jonass al veel goede resultaten neer weten te zetten en heeft bewezen een rijder te zijn met potentie om in de top drie te finishen. Ik ben ervan overtuigd dat we met onze aanpak het beste van hem kunnen laten zien. Hij is heel gemotiveerd en ik geloof dat we hem naar een hoger niveau kunnen tillen, net zoals we met de andere rijders in het verleden hebben gedaan. Onze tweede rijder, Brian Bogers, heeft dit jaar mooie stappen voorwaarts gemaakt. Hij heeft in de laatste wedstrijden met tien top 10 plaatsen laten zien dat hij klaar is om een doorbraak in de MXGP klasse te forceren. Hij is conditioneel en mentaal sterk en klaar om het tegen de grote jongens op te nemen. Brian en Pauls zijn beiden nog jong en daarom hebben we een jong en robuust team waarmee we nauw kunnen samenwerken. Samen met GASGAS Factory Racing geloven we in hun mogelijkheden en als team kijken we uit naar goede resultaten met beide rijders.’’

Recent Posts

Start typing and press Enter to search