Jeremy van Horebeek keert terug tijdens de MXGP van Duitsland

Standing Construct Honda MXGP is verheugd om mede te delen dat de Belgische motocross held, Jeremy van Horebeek, een comeback zal maken tijdens de negende wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP in het Duitse Teutschenthal.

Hier zal hij de geblesseerde Pauls Jonass vervangen.

Van Horebeek is een zeer bekende naam in de motocross en heeft vele successen weten te behalen. Drie keer wist hij in de top vijf te eindigen in het wereldkampioenschap, één keer in de MX2 klasse en twee keer in de MXGP klasse. Zijn hoogtepunt was een tweede plaats in het wereldkampioenschap MXGP in 2014. In dit seizoen wist hij veertien podiumplaatsen te pakken en won de Grand Prix van Tsjechië.

Nadat van Horebeek eind 2022 stopte met zijn actieve crosscarriere, is hij fit gebleven en rijdt nog regelmatig met de motor. Hij heeft de uitdaging aanvaard om het tegen de beste rijders ter wereld op te nemen tot het moment dat Jonass fit genoeg is om terug te keren. De Grand Prix van Duitsland staat gepland in het weekend van 8 en 9 juli en wordt verreden op het mooie circuit van Teutschenthal.

Commentaar teameigenaar Tim Mathys: ‘’We zijn blij dat we Jeremy in ons team hebben totdat Pauls fit genoeg is om terug te keren. Ondanks dat hij geen wedstrijden meer heeft gereden sinds de MX of Nations, heb ik er vertrouwen in dat hij nog steeds op dit niveau kan presteren. We weten allemaal dat hij alles zal geven. We wensen Pauls een voorspoedig herstel toe en we zijn blij dat Jeremy voor hem in valt.’’

Recent Posts

Start typing and press Enter to search