Standing Construct Honda MXGP team moet noodgedwongen de twee MXGP wedstrijden in Indonesie missen door het herstel van Bogers en Jonass

Het Standing Construct Honda MXGP team zal niet van start gaan in de komende twee wedstrijden van het wereldkampioenschap MXGP in Indonesie. Deze beslissing heeft het team moeten maken nadat Brian Bogers het afgelopen weekend tijdens de Grand Prix van Duitsland een schouderblessure op heeft gelopen.

Bogers kwam in de kwalificatieheat hard ten val toen hij voor het een top tien plaats aan het vechten was en hierbij schoot zijn schouder uit de kom. De Nederlander is snel naar de medische post gebracht waar zijn schouder met een verdoving weer terug in de kom is geplaatst. Daarna is hij voor verder onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht.

Omdat de ernst van de blessure op zaterdag nog niet bepaald kon worden, is Bogers vandaag naar een schouder specialist in Nederland gegaan, die hem rust voor heeft geschreven, wat nu heel belangrijk is in het genezingsproces. Dit betekent dat Bogers niet in staat is om deel te nemen aan de volgende twee wedstrijden van het wereldkampioenschap MXGP.

Met de blessure van Bogers en Pauls Jonass die van een duimblessure aan het herstellen na een valpartij in Frankrijk, is het Standing Construct Honda MXGP team niet in staat om van start te gaan in de Grand Prix wedstrijden van Indonesie. Het team wenst beide rijders een goed herstel toe en wacht gretig op een snelle en goede terugkeer in het wereldkampioenschap MXGP.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search